سوپ مرغ و برنج

سوپ پرپروتئین و خوش طعم

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر خردشده: 3 حبه
  • زنجبیل تازه: یک تکه دو سانتیمتری
  • پیازچه خردشده: 1 عدد
  • ران مرغ بدون استخوان و پوست: 600 گرم
  • نمک: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • زردچوبه: 1 قاشق چایخوری
  • بیبی اسفناج: 3 تا 4 لیوان
  • برنج: 1 لیوان
  • عصاره مرغ: 7 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • آبلیمو: 1/4 لیوان
  • سس سویا: کمی (اختیاری)

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار داده، سیر، زنجبیل و پیازچه را تفت دهید.
  • ران مرغ را بیفزایید.
  • یک قاشق چایخوری نمک و فلفل را هم بریزید.
  • یک چهارم لیوان آب هم به تابه اضافه کنید تا مرغ ها بپزند.
  • مرغ ها را از تابه خارج کنید و اسفناج و یک دوم قاشق چایخوری نمک، را به همان تابه اضافه کرده و تفت دهید.
  • اسفناج را هم از تابه خارج کنید و برنج را در تابه بریزید و یک تا دو دقیقه تفت دهید.
  • 6 لیوان عصاره را هم بیفزایید و اجازه دهید بجوشد.
  • در حین اینکه برنج می پزد مرغ ها را ریش ریش کنید.
  • وقتی برنج نرم شد، مرغ و اسفناج را به تابه اضافه کنید.
  • آبلیمو و سس سویا هم بیفزایید.

نکات

می توانید در زمان سرو روی سوپ سبزیجات دلخواه مانند جعفری و ریحان و بادام زمینی بریزید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر 332 کالری، چربی 10.7 گرم، کلسترول 112.5 میلی گرم، سدیم 847 میلی گرم، کربوهیدرات 28.5 گرم فیبر 1.1 گرم، قند 1.5 گرم، پروتئین 28 گرم، ویتامین آ 101 میکروگرم، ویتامین سی 9.3 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، پتاسیم 687 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید