سوپ قارچ شف

سوپ خامه ای که همیشه دلچسب است.

متعلق به دسته های

سوپ قارچ شف

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کره: 1/4 لیوان
  • قارچ خردشده: 900 گرم
  • نمک: کمی
  • پیاز زرد خردشده: 1 عدد متوسط
  • آرد: 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • آویشن: 1/2 قاشق چایخوری
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • عصاره مرغ: 4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • آب: 1 لیوان
  • خامه: 1 لیوان
  • فلفل: کمی

دستور تهیه

  • کره را روی حرارت متوسط قرار داده و قارچ را همراه کمی نمک تفت دهید.
  • دمای شعله را کاهش داده و هم بزنید تا آب قارچ ها تخمیر شوند.
  • پیاز را اضافه کنید و تفت دهید.
  • آرد را اضافه کنید و هم بزنید تا خامی آرد گرفته شود.
  • آویشن و سیر را هم بریزید.
  • سپس عصاره مرغ و آب را بیفزایید.
  • سوپ را بوسیله مخلوط کن پوره کنید تا بافت خامه ای پیدا کند.
  • اگر غلیظ بود می توانید مقداری عصاره مرغ و یا آب اضافه کنید.
  • نمک و فلفل بزنید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 272 کالری، چربی 23 گرم، کربوهیدرات 12 گرم، پروتئین 7 گرم، چربی اشباع 14 گرم، کلسترول 78 میلی گرم، سدیم 667 میلی گرم، فیبر رژیمی 2 گرم، قند 5 گرم، کلسیم 47 میلی گرم، پتاسیم 578 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید