سوپ سبزیجات کتو

سوپ گیاهی سریع و سرشار از طعم

سوپ سبزیجات کتو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده 1/2 یک عدد کوچک
  • سیر خردشده 1 حبه
  • کرفس خردشده 2 ساقه
  • رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
  • ادویه ایتالیایی 2 قاشق چایخوری (برای طرزتهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
  • لوبیا سبز خردشده 1 لیوان
  • بروکلی خردشده 1 لیوان
  • عصاره سبزیجات 3 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • بیبی اسفناج 2 لیوان

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط قرار داده، پیاز، سیر و کرفس را اضافه کرده و تفت دهید.
  • رب گوجه فرنگی و ادویه ایتالیایی را افزوده و تفت دهید.
  • لوبیاسبز، بروکلی و عصاره سبزیجات را اضافه کنید.
  • اجازه دهید حدود ده تا پانزده دقیقه بجوشد تا لوبیاسبز نرم شود.
  • سپس اسفناج را اضافه کرده و از روی حرارت بردارید و سرو کنید.

نکات

این سوپ را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 109 کالری، چربی 8.3 گرم، سدیم 58 میلی گرم، پتاسیم 394 میلی گرم، کربوهیدرات 7.4 گرم، فیبر 3.1 گرم، قند 2.9 گرم، پروتئین 2.3 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید