کاپ گوجه فرنگی و تخم مرغ

صبحانه عالی و کم کالری

کاپ گوجه فرنگی و تخم مرغ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گوجه فرنگی: 6 عدد
  • روغن زیتون یا مایع: 1 تا 2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: کمی
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 6 عدد
  • پنیر چدار رنده شده: 1/3 لیوان
  • جعفری تازه خردشده: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • قالب های مافین را چرب کنید.
  • قسمت بالای گوجه فرنگی را ببرید و با کمک قاشق داخل آن را خالی کنید.
  • گوجه فرنگی ها را روی یک کاغذ آشپزخانه به صورت سروته بگذارید ده دقیقه بماند.
  • گوجه فرنگی ها را برگردانید و در قالب های مافین قرار دهید.
  • داخل گوجه فرنگی ها را با روغن مایع چرب کنید.
  • داخل گوجه فرنگی ها نمک و فلفل و آویشن بپاشید.
  • گوجه فرنگی ها را به مدت ده دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  • سپس گوجه ها را از فر خارج کنید.
  • داخل هرکدام یک تخم مرغ بشکنید.
  • گوجه فرنگی ها را 15 دقیقه دیگر در فر بگذارید. اگر تخم مرغ ها هنوز نپخته بودند زمان پخت را بیفزایید.
  • سپس روی آنها پنیر رنده شده بریزید و دوباره در فر قرار دهید تا پنیر ذوب شود.
  • در زمان سرو روی آنها جعفری بپاشید.

نکات

لورم ایپسوم 

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 97 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 5 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 3 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 164 میلی گرم، ویتامین آ 1330 واحد، ویتامین سی 17.7 میلی گرم، کلسیم 68 میلی گرم، آهن 1.3 میلی گرم، سدیم 107 میلی گرم، پتاسیم 352 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید