سوپ ایتالیایی

یک سوپ سنتی ایتالیایی به سوپ عروسی معروف است

متعلق به دسته های

سوپ ایتالیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

میت بال

  • مرغ چرخ شده: 450 گرم
  • گوشت چرخ شده: 450 گرم
  • پودر نان: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/2 لیوان
  • جعفری تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • ادویه ایتالیایی: 2 قاشق غذاخوری (برای طرزتهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
  • سیر رنده شده: 2 حبه
  • روغن: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

سوپ

  • پیاز زرد خردشده: 1 عدد
  • ساقه کرفس خردشده: 2 عدد
  • هویچ خردشده: 2 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • آب مرغ: 8 لیوان (برای طرزتهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • پاستا فرمی: 1 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ زده شده: 2 عدد
  • بیبی اسفناج: 6 لیوان
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • برای تهیه میت بال، در یک کاسه، مرغ چرخ کرده، گوشت چرخ کرده، پودر نان، تخم مرغ، پنیر پارمسان، جعفری، ادویه ایتالیایی، و سیر را مخلوط کنید.
  • از مواد به شکل کوفته های کوچک درست کنید و روی سینی قرار دهید.
  • در یک ظرف، روغن را روی حرارت متوسط قرار داده و میت بال ها را در آن تفت دهید. سپس از میت بال ها را از تابه خارج کنید.
  • برای تهیه سوپ، روغن را همان تابه گرم کنید.
  • کرفس، پیاز و هویچ را تفت دهید.
  • سیر را هم اضافه کنید.
  • پس عصاره مرغ را را بیفزایید تا بجوشد.
  • وقتی جوشید، پاستا را اضافه کنید و در همین مرحله، میت بال ها را به سوپ بیفزایید.
  • اجازه دهید سوپ بجوشد تا پاستا نرم شود.
  • در یک کاسه کوچک، تخم مرغ ها را بریزید و کمی هم بزنید، یک لیوان از آب سوپ داغ را به آرامی به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و هم بزنید و سپس مخلوط تخم مرغ را به باقی سوپ بیفزایید.
  • در این مرحله اسفناج را اضافه کنید و یک دقیقه روی حرارت بماند تا نرم شوند.

نکات

این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 400 کالری، چربی 19 کالری، چربی اشباع 6 گرم، کلسترول 165 میلی گرم، سدیم 590 میلی گرم، کربوهیدرات 26 گرم، فیبر 3 گرم، قند 4 گرم، پروتئین 32 گرم، کلسیم 136 میلی گرم، آهن 4 میلی گرم، پتاسیم 689 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید