برای تهیه میت بال، در یک کاسه، مرغ چرخ کرده، گوشت چرخ کرده، پودر نان، تخم مرغ، پنیر پارمسان، جعفری، ادویه ایتالیایی، و سیر را مخلوط کنید.
از مواد به شکل کوفته های کوچک درست کنید و روی سینی قرار دهید.
در یک ظرف، روغن را روی حرارت متوسط قرار داده و میت بال ها را در آن تفت دهید. سپس از میت بال ها را از تابه خارج کنید.
برای تهیه سوپ، روغن را همان تابه گرم کنید.
کرفس، پیاز و هویچ را تفت دهید.
سیر را هم اضافه کنید.
پس عصاره مرغ را را بیفزایید تا بجوشد.
وقتی جوشید، پاستا را اضافه کنید و در همین مرحله، میت بال ها را به سوپ بیفزایید.
اجازه دهید سوپ بجوشد تا پاستا نرم شود.
در یک کاسه کوچک، تخم مرغ ها را بریزید و کمی هم بزنید، یک لیوان از آب سوپ داغ را به آرامی به تخم مرغ های زده شده اضافه کنید و هم بزنید و سپس مخلوط تخم مرغ را به باقی سوپ بیفزایید.
در این مرحله اسفناج را اضافه کنید و یک دقیقه روی حرارت بماند تا نرم شوند.
نکات
این سوپ را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.