سالسا ذرت

این سالسا در کنار تورتیلا یک پیش غذا یا میان وعده عالی است.

سالسا ذرت

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ذرت پخته: 450 گرم،
  • پیاز قرمز خردشده: 1/2 لیوان
  • فلفل سبز تند: 1 عدد
  • گشنیز خردشده: 1/2 لیوان
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • همه مواد را در یک کاسه بریزید و با هم مخلوط کنید.
  • سالسا شما آماده است.

نکات

این سالسا را در کنار تورتیلا یا نان لواش برشته شده می توانید سرو کنید.

این سالسا را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/4 لیوان): انرژی 54 کالری، کربوهیدرات 13 گرم، پروتئین 2 گرم، سدیم 197 میلی گرم، پتاسیم 47 میلی گرم، فیبر 2 گرم، قند 2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید