سالاد کلم بروکسل و پرتقال

یک سالاد پرپتاسیم

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کلم بروکسل خردشده 450 گرم
  • پرک بادام 1/4 لیوان
  • کشمش یا کرنبری خشک خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • پرتقال خردشده بدون پوست 1/2 لیوان
  • سرکه سیب یا سرکه سفید 2 قاشق غذاخوری
  • روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
  • عسل 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)
  • نمک و فلفل هرکدام 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • کلم بروکسل خردشده را در یک ظرف ریخته برش های پرتقال را به آن اضافه کنید.
  • در یک ظرف کوچک دیگر، سرکه، روغن، عسل، نمک و فلفل را مخلوط کرده و خوب هم بزنید.
  • سس را روی کلم و پرتقال بریزید.
  • روی سالاد، پرک بادام و کشمش خردشده بپاشید.
  • در زمان سرو هم بزنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر انرژی 224 کالری، چربی 15.5 گرم، پروتئین 5.5 گرم، کربوهیدرات 20.2 گرم، چربی اشباع 1.9 گرم، قند 10.1 گرم، سدیم 271 میلی گرم، پتاسیم 529 میلی گرم، فیبر 5.9 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید