نان ذرت شیرین

نان نرم با طعمی متفاوت

متعلق به دسته های

نان ذرت شیرین

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد سفید: 1 لیوان
  • آرد ذرت: 1 لیوان
  • شکر: 1/4 لیوان
  • بکینگ پودر:1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • خامه ترش: 1 لیوان (برای طرزتهیه خامه ترش خانگی کلیک کنید)
  • شیر: 1/3 لیوان
  • کره ذوب شده: 1/4 لیوان

دستور تهیه

  • آرد سفید، آرد ذرت، شکر، بکنیگ پودر، و نمک را مخلوط کنید.
  • تخم مرغ، خامه ترش، شیر وکره را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • مخلوط خامه را به مخلوط آرد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
  • یک قالب 20 در 20 را چرب کرده و مواد را در آن بریزید و در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزید.
  • گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای نه برش نان کافیست. به ازای هر برش: انرژی 232 کالری، چربی 11.8 گرم، کلسترول 44 میلی گرم، چربی اشباع 6.9 گرم، سدیم 66 میلی گرم، کربوهیدرات 28.2 گرم، فیبر 1.4 گرم، پروتئین 4.3 گرم، کلسیم 47 میلی گرم، پتاسیم 104 میلی گرم

منبع: 

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید