سالاد پرتقال خونی و پسته

سالاد خوشرنگ و پرطراوت

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پرتقال خونی 8 عدد متوسط
  • عسل 2 قاشق غذاخوری
  • گلاب یا وانیل 1/4 قاشق چایخوری
  • پسته بوداده خردشده یا بادام پرک 1/3 لیوان

دستور تهیه

  • انتهای پرتقال را برش بزنید. با یک چاقوی تیز پوست و مغز سفید را جدا کنید.
  • پرتقال ها را به ضخامت نیم سانتیمتر برش دهید.
  • برش ها را روی یک بشقاب بچینید، کمی روی هم قرار گیرند.
  • عسل را با گلاب (یا وانیل) در یک کاسه کوچک مخلوط کنید.
  • روی پرتقال ها بریزید و روی آن ها پسته (یا بادام) بپاشید.

نکات

این سالاد را می توانید تا سه روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2/3 لیوان): انرژی 122 کالری، کربوهیدرات 22 گرم، فیبر 4 گرم، قند 16 گرم، پروتئین 2 گرم، چربی 3 گرم، سدیم 15 میلی گرم، پتاسیم 62 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید