فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب 22 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید.
بیسکویت را در غذاساز پودر کنید.
کره را به پودر بیسکویت اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و کف قالب بریزید و خوب فشرده کنید.
به مدت 8 دقیقه در فر بگذارید. سپس از فر بیرون آورده و اجازه دهید 15 دقیقه بماند تا سرد شود.
دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد برسانید.
پنیر خامه ای، پنیر ماسکارپونه، را با هم مخلوطکنید.
شکر را اضافه کنید و بزنید.
خامه و وانیل را اضافه کنید.
شکلات را ذوب کنید. سپس بگذارید 5 دقیقه سرد شود.
یک چهارم لیوان چیزکیک را با شکلات مخلوط کنید. سپس این مقدار را به باقی مخلوط چیزکیک اضافه کنید.
تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم مرغ خوب هم بزنید.
خمیر را روی کراست بریزید و برای یکساعت درفر بگذارید. سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک در فر خاموش به مدت 30 تا 60 دقیقه سرد شود.
بعد از این مدت چیز کیک را برای دست کم دوساعت در یخچال قرار دهید.
برای تهیه گاناش، خامه را در مایکروویو یا به روش بن ماری گرم کنید. خامه گرم شده را روی شکلات بریزید. اجازه دهید یک دقیقه بماند و بعد خوب با هم مخلوط کنید.
گاناش را روی چیزکیک سرد شده بریزید و 15 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.