چیزکیک شکلاتی ماسکارپونه

این چیزکیک امریکایی رویای دوستداران شکلات است.

متعلق به دسته های

  • شیرینی
چیزکیک شکلاتی ماسکارپونه

مواد اولیه

  • کراست چیزکیک

  • پودر بیسکویت: 1 و نیم لیوان

  • کره ذوب شده: 3 قاشق غذاخوری

  • فیلینگ

  • پنیر خامه ای: 450 گرم

  • پنیر ماسکارپونه: 450 گرم

  • شکر: 1 و نیم لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • خامه: 1/4 لیوان

  • شکلات نیمه شیرین (70 درصد): 220 گرم

  • تخم مرغ: 4 عدد بزرگ

  • گاناش شکلاتی

  • شکلات نیمه شیرین: 220 گرم

  • خامه: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • قالب 22 سانتیمتری را با کاغذ روغنی بپوشانید.

  • بیسکویت را در غذاساز پودر کنید.

  • کره را به پودر بیسکویت اضافه کنید. خوب مخلوط کنید و کف قالب بریزید و خوب فشرده کنید.

  • به مدت 8 دقیقه در فر بگذارید. سپس از فر بیرون آورده و اجازه دهید 15 دقیقه بماند تا سرد شود.

  • دمای فر را به 150 درجه سانتیگراد برسانید.

  • پنیر خامه ای، پنیر ماسکارپونه، را با هم مخلوطکنید.

  • شکر را اضافه کنید و بزنید.

  • خامه و وانیل را اضافه کنید.

  • شکلات را ذوب کنید. سپس بگذارید 5 دقیقه سرد شود.

  • یک چهارم لیوان چیزکیک را با شکلات مخلوط کنید. سپس این مقدار را به باقی مخلوط چیزکیک اضافه کنید.

  • تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از افزودن هر تخم مرغ خوب هم بزنید.

  • خمیر را روی کراست بریزید و برای یکساعت درفر بگذارید. سپس فر را خاموش کنید و اجازه دهید چیزکیک در فر خاموش به مدت 30 تا 60 دقیقه سرد شود.

  • بعد از این مدت چیز کیک را برای دست کم دوساعت در یخچال قرار دهید.

  • برای تهیه گاناش، خامه را در مایکروویو یا به روش بن ماری گرم کنید. خامه گرم شده را روی شکلات بریزید. اجازه دهید یک دقیقه بماند و بعد خوب با هم مخلوط کنید.

  • گاناش را روی چیزکیک سرد شده بریزید و 15 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید.

نکات

—–

ارزش غذایی

این مقدار برای 16 نفر کافیست. به ازای هر برش: انرژی 523 کالری، پروتئین 7 گرم، کربوهیدرات 38 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 31 گرم، چربی 38 گرم، چربی اشباع 21 گرم، کلسترول 122 میلی گرم، ویتامین آ 345 واحد، ویتامین سی 6.2 میلی گرم، فولات 29.7 میکروگرم، کلسیم 92.3 میلی گرم، آهن 0.7 میلی گرم، منیزیم 99.9 میلی گرم، سدیم 216 میلی گرم، پتاسیم 175 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید