سالاد هویچ

این سالاد ساده را می توانید به تنهایی، روی مخلوط سبزیجات یا در ساندویچ خود استفاده کنید.

سالاد هویچ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
  • عسل 1 قاشق غذاخوری
  • سس خردل 1 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • هویچ رنده شده 4 لیوان
  • پیازچه تازه ریز خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • جعفری تازه ریز خردشده 2 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آبلیمو، روغن، عسل، سس خردل، زیره و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • هویچ، پیازچه و جعفری را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • اجازه دهید حدود ده دقیقه در دمای اتاق بماند.
  • سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1 لیوان): انرژی 126 کالری، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر 3 گرم، قند 10 گرم، پروتئین 1 گرم، چربی 7 گرم، چربی اشباع 1 گرم، ویتامین سی 11 میلی گرم، فولات 26 میکروگرم، سدیم 326 میلی گرم، پتاسیم 388 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید