سالاد ماهی تن و نخود

یک سالاد که یک وعده غذایی کامل است و می تواند یک ناهار عالی برای مدرسه یا سر کار باشد.

سالاد ماهی تن و نخود

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری
  • پیازچه ریز خردشده 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • نخود پخته 450 گرم
  • ماهی تن 200 گرم
  • گوجه فرنگی گیلاسی خردشده 1 لیوان
  • خیار خردشده 1 لیوان
  • پنیر فتا یا صبحانه خردشده 1/2 لیوان
  • شوید تازه خردشده 2 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون 3 قاشق غذاخوری
  • بیبی اسفناج 3 لیوان

دستور تهیه

  • آبلیمو، پیازچه، نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند.
  • نخودپخته، ماهی تن، گوجه فرنگی، خیار، پنیر فتا و شوید را در یک کاسه دیگر مخلوط کنید.
  • روغن را کم کم به مخلوط آبلیمو اضافه کرده و خوب هم بزنید.
  • 5 قاشق غذاخوری از سس را روی سالاد بریزید و هم بزنید.
  • اسفناج، را به باقیمانده سس اضافه کنید و با آن مخلوط کنید.
  • اسفناج ها را بین 4 ظرف سرو تقسیم کنید.
  • روی آن در هر بشقاب 1 و 1/4 لیوان از مخلوط نخود بریزید و سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (3/4 لیوان اسفناج و 1 و 1/4 لیوان مخلوط نخود): انرژی 357 کالری، چربی 19 گرم، کلسترول 30 میلی گرم، سدیم 555 میلی گرم، کربوهیدرات 23 گرم، فیبر 6 گرم، پروتئین 21 گرم، قند 3 گرم، چربی اشباع 5 گرم، ویتامین آ 1869 واحد، پتاسیم 505 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید