رول نان های یک ساعته

نان های نرم و ساده که در یک ساعت آماده می شود.

متعلق به دسته های

رول نان های یک ساعته

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد 3 و نیم تا 4 لیوان
  • شکر 1/4 لیوان
  • مخمر فوری 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1 و نیم قاشق چایخوری
  • آب سرد 3/4 لیوان
  • شیر 3/4 لیوان
  • کره 4 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 1 و نیم قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه فارنهایت گرم کنید.
  • در کاسه 3 و نیم لیوان آرد، شکر، مخمر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • در یک کاسه متوسط آب، شیر و کره را اضافه کنید و در مایکروویو با قدرت بالا حرارت دهید تا به دمای 120 درجه روی دماسنج برسد، حدود 1 دقیقه و 15 ثانیه.
  • کره را هم بزنید تا تا حدی ذوب شود.
  • مخلوط شیر را در مخلوط آرد بریزید.
  • آبلیمو را اضافه کنید.
  • حدود 3 دقیقه ورز دهید تا نرم و کشدار شود و در صورت لزوم آرد اضافی اضافه کنید (خمیر باید کمی چسبنده باشد اما قابل کنترل باشد).
  • کاسه را محکم با پلاستیک بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید.
  • در همین حین یک ظرف فر 32 در 22 را کره بمالید.
  • خمیر را روی سطح کمی آرد پاشی شده بریزید. به شکل یک مربع یکنواخت، حدود 22 در 22 سانتیمتری در آورید.
  • به 15 قسمت مساوی برش دهید (لازم نیست دقیق باشد)
  • قسمت های خمیر را در ظرف پخت آماده قرار دهید.
  • دست ها را با آب مرطوب کنید و روی خمیر را با آب بمالید (فقط برای اینکه در هنگام بالا آمدن در فر خشک نشوند).
  • نان ها را در فر قرار دهید، فر را خاموش کنید و اجازه دهید نانها در همان فر در 20 دقیقه بمانند (در فر را باز نکنید).
  • سپس نان ها را از فر خارج کرده و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید (اجازه دهید تا رول ها روی پیشخوان استراحت کنند تا فر گرم شود).
  • مجدد نان ها را در فر به مدت 14 تا 16 دقیقه بپزید تا رویه ها قهوه ای طلایی شوند.
  • از فر خارج کنید و روی آنها کره بمالید.
  • گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 15 نان کافیست. به ازای هر نان: انرژی 167 کالری، کربوهیدرات 29 گرم، چربی 4 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 9 میلی گرم، سدیم 240 میلی گرم، پتاسیم 56 میلی گرم، پروتئین 4 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید