دیپ گل کلم

پیش غذا یا میان وعده گیاهی، خامه ای و لذیذ

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • گل کلم خردشده 450 گرم
  • پیاز کوچک خردشده 1 عدد
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل 1/4 قاشق چایخوری
  • پنیر خامه ای 220 گرم
  • ماست 1/2 لیوان
  • بلوچیز یا پنیر چدار رنده شده 1/4 لیوان
  • سس تند 1/4 لیوان
  • پیازچه خردشده 1 عدد
  • هویچ متوسط خردشده 8 عدد
  • ساقه کرفس متوسط خردشده 8 عدد

دستور تهیه

  • گل کلم، پیاز، روغن، نمک و فلفل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • مواد را به صورت یک لایه روی سینی فر پخش کرده و به مدت 20 دقیقه در فر گرم شده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید تا نرم شوند.
  • یک ظرف 20 در 20 سانتیمتری را چرب کنید.
  • پنیر خامه ای، ماست، بلوچیز یا پنیر چدار رنده شده و سس تند را در یک کاسه مخلوط کنید.
  • سبزیجات پخته شده را به مخلوط پنیری اضافه کرده و هم بزنید.
  • مواد را در ظرف چرب شده ریخته و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید.
  • در زمان سرو روی آن پیازچه خردشده بریزید.
  • همراه ساقه های کرفس و تکه های هویچ سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 نفر کافیست. به ازای هر نفر (1/2 لیوان): انرژی 103 کالری، پروتئین 4.3 گرم، کربوهیدرات 10.5 گرم، فیبر 2.8 گرم، قند 5.5 گرم، چربی 5.3 گرم، چربی اشباع 2.6 گرم، کلسترول 12.9 میلی گرم، ویتامین آ 7165 واحد، ویتامین سی 29 میلی گرم، فولات 54.6 میکروگرم، کلسیم 100 میلی گرم، منیزیم 20.4 میلی گرم، سدیم 389 میلی گرم، پتاسیم 454 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید