پودر شکلات داغ خانگی

بسیار ساده تهیه می شود و بسیار سالم تر و لذیذتر از پودرهای آماده بازار است.

متعلق به دسته های

  • نوشیدنی گرم
پودر شکلات داغ خانگی

مواد اولیه

  •  شکر: 250 گرم ( یک و 1/4 لیوان)
  • پودر کاکائو: 85 گرم (1 لیوان)
  • شکلات خرد شده: 170 گرم
  • پودر شیرخشک: 80 گرم (8 قاشق غذاخوری)
  • نشاسته ذرت: 20 گرم (2 و نیم قاشق غذاخوری)

دستور تهیه

  • همه مواد را در غذاساز می ریزیم. کاملا مخلوط می کنیم تا پودر شوند.
  • مخلوط را در ظرف دربسته می ریزیم.
  • برای تهیه شکلات داغ پ: یک لیوان شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی در لبه ها شروع به حباب زدن کرد، 1/4 لیوان از پودر را در شیر بریزید. حدود 30 ثانیه بگذارید بماند.
پودر شکلات داغ خانگی

نکات

این پودر تا سه ماه قابل نگهداری است. میتوانید روی نوشیدنی خامه یا مارشمالو بریزید.

اگر طعم تلخ شکلات را می پسندید مقدار پودر کاکائو را می توانید افزایش دهید.

برای ایجاد طعم قوی تر می توانید یک قاشق غذاخوری پودر اسپرسو فوری را به مخلوط اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 48 لیوان شکلات داغ کافیست (در هر لیوان 1/4 پودر). به ازای هر 1/4 لیوان پودر: انرژی 190 کالری، پروتئین 4 گرم، کربوهیدرات 35 گرم، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 24 گرم، چربی 9 گرم،  چربی اشباع 5 گرم، کلسترول 2 میلی گرم، ویتامین آ 15 واحد، ویتامین سی 1 میلی گرم، کلسیم 43 میلی گرم، آهن 4 میلی گرم، سدیم 32 میلی گرم، پتاسیم 277 میلی گرم

مقدار مواد مغذی شیر باید اضافه شود.

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید