خوراک بادمجان و گل کلم

یک کاری هندی گیاهی که در کنار برنج یا نان سرو می شود.

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پودر کاری 2 قاشق غذاخوری
  • ادویه گرام ماسالا 1 قاشق چایخوری (برای طرزتهیه ادویه گرام ماسالا خانگی کلیک کنید)
  • دانه خردل 1 قاشق چایخوری
  • روغن مایع 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده 1 عدد بزرگ
  • سیر خردشده 2 حبه
  • زنجبیل تازه رنده شده 1 قاشق چایخوری
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  • بادمجان خردشده 450 گرم
  • گل گلم خردشده 3 لیوان
  • گوجه فرنگی خردشده 450 گرم
  • نخود پخته 420 گرم
  • آب 1/2 لیوان
  • ماست 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • یک تابه بدون روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • پودر کاری، گرام ماسالا و دانه های خردل را اضافه کنید. هم بزنید تا ادویه ها شروع به تیره شدن کنند، حدود 1 دقیقه.
  • سپس به یک کاسه کوچک منتقل کنید.
  • روغن، پیاز، سیر، زنجبیل و نمک را به قابلمه اضافه کنید و به مدت 3 تا 4 دقیقه تفت دهید و هم بزنید تا نرم شوند.
  • بادمجان، گل کلم، گوجه فرنگی، نخود، آب و ادویه جات را اضافه کنید.
  • اجازه دهید به جوشد.
  • در ظرف را گذاشته حرارت را کم کنید و 15 تا 20 دقیقه بپزید، هر از گاهی هم بزنید تا سبزیجات نرم شوند.
  • در صورت تمایل، در زمان سرو روی آن کمی ماست بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر(1 و 1/3 لیوان): انرژی 199 کالری، کربوهیدرات 32 گرم، پروتئین 6 گرم، چربی 6 گرم، چربی اشباع 1 گرم، سدیم 597 میلی گرم، پتاسیم 350 میلی گرم، فیبر 8 گرم، کلسیم 67 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، قند 7 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید