بادمجان برش خورده به ضخامت نیم سانتیمتر: 2 عدد متوسط
نمک: 1/2 قاشق چایخوری
فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
پوره گوجه فرنگی: 670 گرم
ریحان تازه خردشده: 1/4 لیوان
سیر رنده شده: 2 حبه
فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
پنیر موتزارلا رنده شده: 1 لیوان
دستور تهیه
تخم مرغ ها را با آب در یک کاسه مخلوط کنید.
پرک سوخاری، 1/4 لیوان از پنیر پارمسان و ادویه ایتالیایی را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
بادمجان ها را در مخلوط تخم مرغ بزنید و سپس با مخلوط پودر سوخاری بپوشانید.
بادمجان ها را در یک لایه روی سینی فر بچینید و هر دو طرف آنها را روغن اسپری کنید. سینی را به مدت حدود 30 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید. بعد از 15 دقیقه سینی را از فر خارج کرده و بادمجان ها را برگردانید تا هر دو طرف پخته شوند.
پوره گوجه فرنگی، ریحان، سیر و فلفل قرمز را در یک ظرف مخلوط کنید.
یک دوم لیوان از مخلوط گوجه فرنگی را در یک ظرف مناسب فر بریزید.
نیمی از بادمجان ها را روی آنها بچینید.
یک لیوان از سس را روی بادمجانن ها بریزید.
یک چهارم لیوان از پنیر پارمسان و یک دوم لیوان از پنیر موتزارلا را روی آن ها بپاشید.
باقیمانده بادمجان ها را روی آنها بچینید.
مجدد باقیمانده سس و پنیر را هم بریزید.
ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا حباب زده و روی آن طلائی شود.