بادمجان و پارمسان

یک بشقاب کلاسیک کم چرب، پرپتاسیم و کم قند

متعلق به دسته های

بادمجان و پارمسان

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • آب: 2 قاشق غذاخوری
  • پرک سوخاری: 1 لیوان
  • پنیر پارمسان رنده شده:3/4 لیوان
  • ادویه ایتالیایی: 1 قاشق چایخوری (برای طرزتهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
  • بادمجان برش خورده به ضخامت نیم سانتیمتر: 2 عدد متوسط
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/2 قاشق چایخوری
  • پوره گوجه فرنگی: 670 گرم
  • ریحان تازه خردشده: 1/4 لیوان
  • سیر رنده شده: 2 حبه
  • فلفل قرمز: 1/2 قاشق چایخوری
  • پنیر موتزارلا رنده شده: 1 لیوان

دستور تهیه

  • تخم مرغ ها را با آب در یک کاسه مخلوط کنید.
  • پرک سوخاری، 1/4 لیوان از پنیر پارمسان و ادویه ایتالیایی را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
  • بادمجان ها را در مخلوط تخم مرغ بزنید و سپس با مخلوط پودر سوخاری بپوشانید.
  • بادمجان ها را در یک لایه روی سینی فر بچینید و هر دو طرف آنها را روغن اسپری کنید. سینی را به مدت حدود 30 دقیقه در فر گرم شده قرار دهید. بعد از 15 دقیقه سینی را از فر خارج کرده و بادمجان ها را برگردانید تا هر دو طرف پخته شوند.
  • پوره گوجه فرنگی، ریحان، سیر و فلفل قرمز را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • یک دوم لیوان از مخلوط گوجه فرنگی را در یک ظرف مناسب فر بریزید.
  • نیمی از بادمجان ها را روی آنها بچینید.
  • یک لیوان از سس را روی بادمجانن ها بریزید.
  • یک چهارم لیوان از پنیر پارمسان و یک دوم لیوان از پنیر موتزارلا را روی آن ها بپاشید.
  • باقیمانده بادمجان ها را روی آنها بچینید.
  • مجدد باقیمانده سس و پنیر را هم بریزید.
  • ظرف را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید تا حباب زده و روی آن طلائی شود.
  • بعد از پخت اجازه دهید 5 دقیقه سرد شود.
  • در زمان سرو روی آن ریحان بریزید.

نکات

ارزش غذایی

به ازای هر یک و نیم لیوان: انرژی 241 کالری، پروتئین 14 گرم، کربوهیدرات 28 گرم، فیبر رژیمی 6 گرم، قند 9 گرم، چربی 9 گرم، چربی اشباع 4 گرم، کلسترول 83 میلی گرم، ویتامین آ 1227 واحد، ویتامین سی 44.7 میلی گرم، فولات 84.7 میکروگرم، کلسیم 209 میلی گرم، آهن 1.9 میلی گرم، منیزیم 53.4 میلی گرم، سدیم 553 میلی گرم، پتاسیم 761 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید