اوتمیل سیب و دارچین

یک صبحانه راحت و لذیذ

متعلق به دسته های

اوتمیل سیب و دارچین

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسر پرک: 2 و 1/3 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر دارچین: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • پودر جوزهنندی: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • شیر: 2 لیوان
  • روغن مایع یا روغن نارگیل: 1/4 لیوان
  • عسل: 6 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • سیب خردشده: 2 عدد
  • گردو خردشده: 3/4 لیوان
  • کشمش: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، را با بکینگ پودر، نمک، دارچین و جوزهندی مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر، تخم مرغ را خوب بزنید و شیر را همراه روغن نارگیل یا روغن مایع گیاهی و عسل و وانیل اضافه کنید.
  • مخلوط جودوسر پرک را به مخلوط تخم مرغ بیفزایید.
  • سیب، گردو و دو سوم از کشمش ها را بیفزایید و هم بزنید.
  • مخلوط را در ظرف مناسب فر بریزید.
  • باقی کشمش ها را روی آن بریزید.
  • ظرف را به مدت 45 دقیقه در فر گرم شده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
  • گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 355 کالری، پروتئین 8 گرم، کربوهیدرات 44 گرم، فیبر رژیمی 4 گرم، قند 21 گرم، چربی 17 گرم، چربی اشباع 8 گرم، کلسترول 51 میلی گرم، ویتامین آ 145 واحد، ویتامین سی 1.9 میلی گرم، کلسیم 151 میلی گرم، آهن 1.8 میلی گرم، سدیم 195 میلی گرم، پتاسیم 369 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید