کیک قهوه موکا

یک عصرانه دلپذیر برای دوستداران شکلات و قهوه، کم شیرین و کم چرب

متعلق به دسته های

کیک قهوه موکا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

رویه

  • شکر قهوه ای: 3 قاشق غذاخوری

  • آرد: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر کاکائو: 1 قاشق غذاخوری

  • پودر دارچین: 1/2 قاشق چایخوری

  • کره سرد: 2 قاشق غذاخوری

کیک:

  • آرد: یک و نیم لیوان

  • شکر قهوه ای: 1/2 لیوان

  • پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر اسپرسو فوری: 1 قاشق غذاخوری

  • بکینگ پودر: 1 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • تخم مرغ: 2 عدد

  • خامه ترش یا ماست یونانی کم چرب: 1/2 لیوان

  • آب: 1/4 لیوان

  • روغن مایع: 3 قاشق غذاخوری

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • قالب 20 در 20 را با کاغذ مومی بپوشانید.

  • برای تهیه رویه: در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، آرد، پودر کاکائو و دارچین را مخلوط کنید. کره را خرد کرده و در آن بریزید و خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.

  • برای تهیه کیک: آرد، شکر، پودر کاکائو، پودر اسپرسو، بکینگ پودر، و نمک را مخلوط کنید.

  • در یک کاسه دیگر، تخم مرغ، خامه ترش، آب، روغن کانولا و وانیل را مخلوط کنید.

  • وسط آرد را یک گودی ایجاد کنید و مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید و مخلوط کنید.

  • خمیر را در قالب آماده بریزید و روی را روی آن بپاشید.

  • به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا وقتی خلال دندان را در کیک می زنید تمیز بیرون بیاید.

  • سپس از فر بیرون آورده و اجازه دهید 15 دقیقه سرد شود.

  • بعد از قالب بیرون بیاورید و گرم سرو کنید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 12 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 165 کالری، پروتئین 3.5 گرم، کربوهیدرات 23.9 گرم، فیبر رژیمی 0.9 گرم، قند 8.2 گرم، چربی 6.5 گرم، چربی اشباع 1.9 گرم، کلسترول 41.3 میلی گرم، ویتامین آ 127.2 واحد، فولات 54.9 میکروگرم، کلسیم 59.1 میلی گرم، آهن 1.3 میلی گرم، منیزیم 14.7 میلی گرم، سدیم 148.4 میلی گرم، پتاسیم 105.3 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید