فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب 20 در 20 را با کاغذ مومی بپوشانید.
برای تهیه رویه: در یک کاسه کوچک، شکر قهوه ای، آرد، پودر کاکائو و دارچین را مخلوط کنید. کره را خرد کرده و در آن بریزید و خوب مخلوط کنید و کناری بگذارید.
برای تهیه کیک: آرد، شکر، پودر کاکائو، پودر اسپرسو، بکینگ پودر، و نمک را مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر، تخم مرغ، خامه ترش، آب، روغن کانولا و وانیل را مخلوط کنید.
وسط آرد را یک گودی ایجاد کنید و مخلوط تخم مرغ را در آن بریزید و مخلوط کنید.
خمیر را در قالب آماده بریزید و روی را روی آن بپاشید.
به مدت 25 تا 30 دقیقه در فر بپزید تا وقتی خلال دندان را در کیک می زنید تمیز بیرون بیاید.
سپس از فر بیرون آورده و اجازه دهید 15 دقیقه سرد شود.
بعد از قالب بیرون بیاورید و گرم سرو کنید.