اسپاگتی سرخ شده و تخم مرغ

این مافین کینوا، کم کربوهیدارت بوده و منیع خوبی از پروتئین است 

متعلق به دسته های

یک غذای ایتالیایی بسیار سریع با باقیمانده اسپاگتی روز قبل

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • اسپاگتی پخته: 4 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
  • سیر رنده شده: 1 حبه
  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/4 لیوان
  • نمک: 1/4 قاشق چاییخوری
  • فلفل: کمی
  • پیازچه یا جعفری خردشده: اختیاری
  •  

دستور تهیه

  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط قرار داده سیر را کمی تفت دهید.
  • پاستا پخته را در تابه حاوی سیر بریزید ولی خیلی هم نزنید.
  • دمای شعله را کمی افزایش دهید تا پاستا شروع به سرخ شدن کند.
  • بعد از این زمان، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون را بیفزایید.
  • پاستا را هم بزنید و پاستا را در تابه پخش کنید تا به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت بخورد.
  • حالا زمان افزودن تخم مرغ است.
  • پاستا را به کناری در تابه برانید.
  • دو تخم مرغ را در قسمت خالی تابه بریزید
  • پنیر، نمک و فلفل را به تخم مرغ ها بیفزایید. تخم مرغ ها را هم بزنید.
  • به محض اینکه تخم مرغ ها، خامه ای شدند، از روی حرارت برداشته و پاستا را با تخم مرغ مخلوط کنید.
  • فورا با کمی پنیر پارمسان رنده شده و پیازچه یا جعفری خردشده سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 312 کالری، کربوهیدرات 39 گرم، پرویتئین 12 گرم، چربی 12 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 88 میلی گرم، سدیم 311 میلی گرم، پتاسیم 159 میلی گرم، فیبر 2 گرم، قند 1 گرم، ویتامین آ 184 واحد، کلسیم 91 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید