ادویه کنجد و زنجبیل

ادویه مناسب انواع گوشت ها

متعلق به دسته های

  • چاشنی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کنجد 1 قاشق غذاخوری
  • دانه رازیانه 1 قاشق چایخوری
  • بادیان ستاره ای 2 عدد
  • چوب دارچین 1 تکه 7 سانتیمتری
  • میخک 1/2 قاشق چایخری
  • فلفل 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل قرمز 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل 1 قاشق غذاخوری
  • شکر قهوه ای 1 و نیم قاشق غذاخوری
  • پودر سیر 1 قاشق چایخوری
  • نمک 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • یک تابه متوسط بدون روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید.
  • کنجد، دانه رازیانه، بادیان ستاره ای، دارچین، میخک، دانه فلفل و فلفل قرمز خرد شده را اضافه کنید.
  • به مدت 4 تا 5 دقیقه یا تا زمانی که مخلوط معطر شود، کمی برشته شده و شروع به ترک خوردن کند، گهگاه هم بزنید.
  • از ماهیتابه خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه خنک شود.
  • مخلوط ادویه را به یک ادویه یا آسیاب قهوه تمیز منتقل کنید و پودر کنید.
  • در یک کاسه کوچک، مخلوط ادویه آسیاب شده، زنجبیل، شکر قهوه ای، پودر سیر و نمک را با هم ترکیب کنید.
  • حدود 1 قاشق غذاخوری از مخلوط ادویه را روی 450 گرم گوشت بمالید و به دلخواه بپزید.

نکات

این ادویه برای انواع گوشت ها مانند میگو یا سینه مرغ مناسب است.

این ادویه را می توانید به مدت یک ماه در ظرف دربسته نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 15 قاشق چایخوری ادویه کافیست. به ازای هر 3/4 قاشق چایخوری: انرژی 6 کالری، پروتئین 0.2 گرم، کربوهیدرات 0.9 گرم، فیبر 0.2 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 0.3 گرم، کلسیم 7.2 گرم، منیزیم 2.7 میلی گرم، پتاسیم 10.3 میلی گرم، سدیم 58 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید