گرانولا گردو و خرما

این گرانولا سرشار از طعم ادویه بوده و یک صبحانه یا میان وعده عالیست.

متعلق به دسته های

گرانولا گردوو خرما

مواد اولیه

  • جو دوسر پرک: 2 لیوان

  • گردو تست شده: 3/4 لیوان

  • کنجد: 2 قاشق غذاخوری

  • پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری

  • پودر زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری

  • روغن نارگیل یا کره ذوب شده: 1/4 لیوان

  • عسل: 1/4 لیوان

  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

  • خرما: 5 عدد

دستور تهیه

  • فر را در دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • جوپرک، گردو، کنجد، دارچین، زنجبیل و نمک را مخلوط کنید. روغن نارگیل یا کره را ذوب کرده و عسل و وانیل را اضافه کنید.

  • مخلوطروغن را روی مخلوط جوپرک بریزید.

  • مخلوط را روی سینی فر که کاغذ روغنی دارد بریزید و حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید و هر 5 دقیقه هم بزنید.

  • گرانولا را از فر بیرون آورده خرمای خرد شده را اضافه کنید.

نکات

این گرانولا تا دو هفته در دمای اتاق قابل نگهداری است.

ارزش غذایی

به ازای هر 1/2 لیوان گرانولا: انرژی 259 کالری، پروتئین 4.8 گرم، کربوهیدرات 38.7 گرم، فیبر رژیمی 3.8 گرم، قند 20.5 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 7.6 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید