صفحه اصلی » غذای اصلی » صبحانه » گرانولا گردو و خرما
این گرانولا سرشار از طعم ادویه بوده و یک صبحانه یا میان وعده عالیست.
متعلق به دسته های
بدون گلوتن
گیاهخواری
ورزشی
جو دوسر پرک: 2 لیوان
گردو تست شده: 3/4 لیوان
کنجد: 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین: 1 قاشق چایخوری
پودر زنجبیل: 1/2 قاشق چایخوری
نمک: 1/4 قاشق چایخوری
روغن نارگیل یا کره ذوب شده: 1/4 لیوان
عسل: 1/4 لیوان
وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
خرما: 5 عدد
فر را در دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.
جوپرک، گردو، کنجد، دارچین، زنجبیل و نمک را مخلوط کنید. روغن نارگیل یا کره را ذوب کرده و عسل و وانیل را اضافه کنید.
مخلوطروغن را روی مخلوط جوپرک بریزید.
مخلوط را روی سینی فر که کاغذ روغنی دارد بریزید و حدود 25 دقیقه در فر قرار دهید و هر 5 دقیقه هم بزنید.
گرانولا را از فر بیرون آورده خرمای خرد شده را اضافه کنید.
این گرانولا تا دو هفته در دمای اتاق قابل نگهداری است.
به ازای هر 1/2 لیوان گرانولا: انرژی 259 کالری، پروتئین 4.8 گرم، کربوهیدرات 38.7 گرم، فیبر رژیمی 3.8 گرم، قند 20.5 گرم، چربی 15 گرم، چربی اشباع 7.6 گرم
منبع: