سالاد سزار مرغ و پاستا

یک سالاد ساده و کامل برای همه خانواده

متعلق به دسته های

سالاد سزار مرغ و پاستا

مواد اولیه

  • باترمیلک: 1/2 لیوان (برای طرز تهیه باترمیلک کلیک کنید)

  • ماست یونانی: 1/4 لیوان

  • روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

  • آبلیمو تازه: 2 قاشق غذاخوری

  • سس خردل: 2 قاشق چایخوری

  • سیر: 1 حبه بزرگ

  • پنیر پارمسان رنده شده: 3/4 لیوان

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

  • پودر فلفل: 1/2 قاشق چایخوری

  • پاستا فرمی: 220 گرم

  • سینه مرغ پخته ریش ریش شده: 3 لیوان

  • کاهو خرد شده: 5 لیوان

  • گوجه گیلاسی: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • باترمیلک، ماست، روغن، آبلیمو، خردل، سیر، 1/2 لیوان پارمسان و 1/4 قاشق غذاخوری نمک و فلفل را در مخلوط کن بریزید و خوب مخلوط کنید.

  • پاستا را بپزید و آبکش کنید. یک لیوان از آب پاستا را نگهدارید

  • پاستا، مرغ، گوجه، و آب پاستا و باقیمانده نمک و فلفل را در یک کاسه مخلوط کنید.

  • سس باترمیلک را به مخلوط پاستا اضافه کنید.

  • در صورت نیاز آب بیشتری اضافه کنید.

  • در ظرف را ببندید و برای دست کم نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

  • کاهو را بلافاصله قبل سرو به سالاد اضافه کنید.

  • باقیمانده پنیر پارمسان را در زمان سرو روی سالاد بریزید.

نکات

این سالاد را می توانید تا دو روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر (یک و نیم لیوان): انرژی 383 کالری، پروتئین 32.8 گرم، کربوهیدرات 33.8 گرم، فیبر رژیمی 4.4 گرم، قند 4 گرم، چربی 13.6 گرم، چربی اشباع 3.7 گرم، کلسترول 71.9 میلی گرم، ویتامین آ 3980 واحد، ویتامین سی 9.5 میلی گرم، فولات 71.8 میکروگرم، کلسیم 171.8 میلی گرم، آهن 2.5 میلی گرم، منیزیم 36.4 میلی گرم، سدیم 571.8 میلی گرم، پتاسیم 507.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید