آب را بجوش آورید.
گردوها را در یک تابه بدون روغن روی حرارت قرار دهید تا کمی تغییر رنگ داده و تست شود.
1/4 لیوان از گردوها را کناری بگذارید.
1/2 لیوان گردو باقیمانده، جعفری، سیر، نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و پودر کنید.
کم کم روغن را اضافه کنید.
پارمسان را اضافه کنید. و مخلوط نمایید.
پستو آماده شده را در یک ظرف بریزید و مرغ را به آن بیفزایید.
پاستا را در آبجوش بریزید و بپزید. لوبیا سبز و گل کلم را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا پاستا و سبزیجات بپزند.
قبل از آبکش کردن پاستا، 3/4 لیوان از آب آن را کنار بگذارید و بعد پاستا را آبکش کنید.
آب پاستا را که کنار گذاشته اید به مخلوط پستو و مرغ اضافه کنید.
پاستا و سبزیجات آبکش شده را به مخلوط پستو و مرغ اضافه کنید.
مخلوط را در 4 ظرف تقسیم کنید و روی هر کدام یک قاشق غذاخوری از گردو که قبلا کنار گذاشته اید بریزید.