پنه مرغ و سبزیجات با پستو گردو-جعفری

این غذای کامل برای همه از جمله مادران باردار، سالمندان، کودکان و بیماران مبتلا به دیابت مناسب است.

متعلق به دسته های

پنه مرغ و سبزیجات با پستو گردو-جعفری

مواد اولیه

  • گردو خرد شده: 3/4 لیوان

  • برگ های جعفری: 1 لیوان

  • سیر خرد شده: 2 حبه

  • نمک: 1/2 و 1/8 قاشق چایخوری

  • پودر فلفل: 1/8 قاشق چایخوری

  • روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری

  • پنیر پارمسان رنده شده: 1/3 لیوان

  • سینه مرغ پخته ریش یا اسلایس شده: 1 و نیم لیوان

  • پاستا فرمی یا پنه: 160 گرم ( 1 و 3/4 لیوان)

  • لوبیا سبز: 2 لیوان

  • گل کلم: 2 لیوان

دستور تهیه

  • آب را بجوش آورید.

  • گردوها را در یک تابه بدون روغن روی حرارت قرار دهید تا کمی تغییر رنگ داده و تست شود.

  • 1/4 لیوان از گردوها را کناری بگذارید.

  • 1/2 لیوان گردو باقیمانده، جعفری، سیر، نمک و فلفل را در غذاساز بریزید و پودر کنید.

  • کم کم روغن را اضافه کنید.

  • پارمسان را اضافه کنید. و مخلوط نمایید.

  • پستو آماده شده را در یک ظرف بریزید و مرغ را به آن بیفزایید.

  • پاستا را در آبجوش بریزید و بپزید. لوبیا سبز و گل کلم را به آن اضافه کنید. در ظرف را بگذارید تا پاستا و سبزیجات بپزند.

  • قبل از آبکش کردن پاستا، 3/4 لیوان از آب آن را کنار بگذارید و بعد پاستا را آبکش کنید.

  • آب پاستا را که کنار گذاشته اید به مخلوط پستو و مرغ اضافه کنید.

  • پاستا و سبزیجات آبکش شده را به مخلوط پستو و مرغ اضافه کنید.

  • مخلوط را در 4 ظرف تقسیم کنید و روی هر کدام یک قاشق غذاخوری از گردو که قبلا کنار گذاشته اید بریزید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر (2 لیوان): انرژی 514 کالری، پروتئین 31.4 گرم، کربوهیدرات 43.4 گرم، فیبر رژیمی 8.6 گرم، قند 4.8 گرم، چربی 26.6 گرم، چربی اشباع 4.2 گرم، کلسترول 53.9 میلی گرم، ویتامین آ 1736 واحد، ویتامین سی 55 میلی گرم، فولات 127.4 میکروگرم، کلسیم 156.1 میلی گرم، آهن 4.6 میلی گرم، منیزیم 138.3 میلی گرم، سدیم 556.6 میلی گرم، پتاسیم 816.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید