مرغ، سبزیجات کبابی و سس لیمو

یک وعده غذایی یونانی، کم کربوهیدرات و پرپروتئین

مرغ، سبزیجات کبابی و سس لیمو

مواد اولیه

سس لیمو

  • لیمو: 1 عدد

  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری

  • پنیر فتا (صبحانه): 1 قاشق غذاخوری

  • عسل: 1/2 قاشق چایخوری

مرغ و سبزیجات

  • سینه مرغ بدون استخوان خرد شده: 220 گرم

  • مایونز کم چرب: 1/4 لیوا

  • سیر خرد شده: 6 حبه

  • پرک سوخاری: 1/2 لیوان

  • پنیر پارمسان رنده شده: 3 قاشق غذاخوری

  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری

  • فلفل سیاه: 1/2 قاشق چایخوری

  • بروکلی: 2 لیوان

  • قارچ خرد شده: 1 و نیم لیوان

  • گوجه گیلاسی از وسط برش خورده: 1 و نیم لیوان

  • روغن مایع (زیتون): 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • برای تهیه سس: پوست لیمو را رنده کنید و 1/2 قاشق چایخوری از رنده پوست لیمو و 1 قاشق غذاخوری از آب آن را در یک کاسه بریزید.

  • بقیه مواد لازم سس را نیز اضافه کنید و هم بزنید. سس آماده را کناری بگذارید.

  • فر را در دمای 220 درجه سانتیگراد گرم کنید.

  • سینه های مرغ را بین دو تکه پلاستیک قرار داده و با گوشتکوب بکوبید تا به ضخامت 1 سانتیمتر در آید.

  • در یک ظرف مایونز و 2 حبه سیر خرد شده را مخلوط کرده و مرغ ها را کاملا به آن آغشته کنید.

  • سپس پرک سوخاری، پنیر پارمسان، نمک و فلفل را مخلوط کرده و مرغ ها را در آن بزنید تا اطراف آن با سوخاری آغشته شود.

  • در یک کاسه دیگر، بروکلی، قارچ، گوجه، روغن و 4 حبه سیر خرد شده را به همراه 1/4 قاشق چایخوری نمک و فلفل مخلوط کنید.

  • مرغ ها را در یک طرف سینی فر قرار دهید و طرف دیگر مخلوط سبزیجات را بریزید.

  • به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که مرغ ها بپزند در فر قرار دهید.

  • وقتی از فر خارج کردید سس را روی مرغ ها و سبزیجات بریزید.

  • می توانید کمی شوید تازه خرد شده نیز روی آن ها بپاشید.

نکات

—-

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 306 کالری، پروتئین 29.5 گرم، کربوهیدرات 12.1 گرم، فیبر رژیمی 1.6 گرم، قند 0.4 گرم، چربی 15.1 گرم، چربی اشباع 3.1 گرم، کلسترول 90.5 میلی گرم، ویتامین آ 657.2 واحد، ویتامین سی 11.2 میلی گرم، فولات 38 میکروگرم، کلسیم 70.3 میلی گرم، آهن 1.7 میلی گرم، منیزیم 45.7 میلی گرم، سدیم 431.5 میلی گرم، پتاسیم 616.4 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید