گریل فر را روشن کنید و روی سینی فر یک لایه فویل آلومینومی بگذارید.
مرغ ها را با نمک و فلفل مزه دارکرده و روی سینی فر بگذارید و به مدت 18 دقیقه در فر گریل کنید. بعد از 9 دقیقه مرغ ها را بگردانید تا هر دو طرف بپزند.
مرغ ها را به یک تخته برش منتقل کرده و برش بزنید.
فلفل دلمه، بادام، دو قاشق از روغن، سیر، پاپریکا، زیره، و فلفل قرمز را در یک غذاساز یا مخلوط کن خوب پوره کنید.
کینوا، زیتون، پیاز قرمز و باقیمانده روغن زیتون را در یک ظرف دیگر مخلوط کنید.
برای سرو، مخلوط کینوا را بین 4 بشقاب تقسیم کنید، روی آن به مقدار برابر خیار، مرغ و سس فلفل دلمه بریزید.
روی هر بشقاب پنیر فتا، و جعفری بریزید و سرو کنید.
نکات
اگر ضخامت مرغ ها زیاد است، آنها را بین دو پلاستیک قرار دهید و کمی با گوشتکوب بکوبید تا سریع تر در فر بپزند. حتما در مدت گریل شدن مرغ ها مراقب باشید که نسوزند و اگر نیاز بود زمان را افزایش دهید.
می توانید از مرغ های کبابی آماده نیز برای این غذا استفاده کنید.
ارزش غذایی
این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 519 کالری، پروتئین 34.1 گرم، کربوهیدرات 31.2 گرم، فیبر رژیمی 4.2 گرم، قند 2.5 گرم، چربی 26.9 گرم، چربی اشباع 4.5 گرم، کلسترول 91.1 میلی گرم، ویتامین آ 1158 واحد، ویتامین سی 6.6 میلی گرم، فولات 62.5 میکروگرم، کلسیم 113.1 میلی گرم، آهن 2.8 میلی گرم، منیزیم 118.7 میلی گرم، سدیم 683.5 میلی گرم، پتاسیم 685.7 میلی گرم