ژلاتین را در یک کاسه بریزید، کمی روی آن آب بریزید و اجازه دهید کمی بماند و کمی غلیظ شود.
کاسه ژلاتین را روی بخار آب قرار دهید تا ژلاتین کاملا حل شود.
ماست را در یک کاسه دیگر بریزید و ژلاتین حل شده را در آن بریزید و خوب هم بزنید.
مخلوط نارگیل را در ماست بریزید و مخلوط کنید.
شکلات را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.
شکلات ها را با کمک قاشق در قالب های نیم دایره بریزید و دیواره ها را با شکلات بپوشانید.
در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
برای اینکه لایه دیواره ها کمی ضخیم تر شوند مرحله قبل را یک بار دیگر تکرار کنید.
بعد از اینکه دیواره ها خود را گرفتند، مخلوط نارگیل و ماست را در آن ها بریزید و روی آن را صاف کرده و به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید تا مخلوط نارگیل خود را بگیرد.
سپس شکلات ها را از یخچال خارج کرده روی آن ها شکلات بریزید و مجدد در یخچال قرار دهید تا خود را بگیرد.
در مرحل بعد از قالب خارج کرده و با شکلات سفید ذوب شده روی آن ها را تزئین کنید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای تهیه 6 شکلات کافیست. به ازای هر شکلات: انرژی 289 کالری، کربوهیدرات 23.5 گرم، چربی 10.2 گرم، چربی اشباع 7.3 گرم، سدیم 100 میلی گرم، فیبر 2.5 گرم، قند 19.9 گرم، پروتئین 31.9 گرم