مرغ لیمو و شوید

این غذا در کنار سبزیجات کبابی و غلات یک غذای کامل است

متعلق به دسته های

مرغ لیمو و شوید

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • سینه مرغ بدون پوست: 500 گرم
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم
  • روغن مایع: 3 قاشق چایخوری
  • پیاز خردشده: 1/4 لیوان
  • سیر خردشده: 3 حبه
  • عصاره مرغ: 1 لیوان (برای طرز تهیه عصاره مرغ خانگی کلیک کنید)
  • آرد: 2 قاشق چایخوری
  • شوید تازه خردشده: 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • اطراف سینه مرغ را نمک و فلفل بزنید.
  • یک و نیم قاشق چایخوری روغن مایع روی حرارت قرار دهید.
  • هر دو طرف مرغ را در تابه تفت دهید.
  • مرغ را به یک ظرف منتقل کرده و روی آن یک فویل بگذارید.
  • دمای شعله را کاهش دهید و یک و نیم قاشق چایخوری روغن را به تابه اضافه کنید.
  • پیاز و سیر را در آن تفت دهید.
  • عصاره مرغ، آرد، یک قاشق غذاخوری شوید و آبلیمو را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و به تابه حاوی پیاز اضافه نمایید و هم بزنید تا غلیظ شود.
  • مرغ را به تابه اضافه کنید.
  • دمای شعله را کم کنید و اجازه دهید مرغ بپزد.
  • در زمان سرو یک قاشق غذاخوری شوید تازه خردشده باقیمانده را روی مرغ بریزید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 170 کالری، پروتئین 24.1 گرم، کربوهیدرات 3.3 گرم، فیبر رژیمی 0.3 گرم، چربی 6.2 گرم، چربی اشباع 1.3 گرم، کلسترول 62.7 میلی گرم، ویتامین آ 27.7 واحد، ویتامین سی 3.3 میلی گرم، فولات 11.5 میکروگرم، کلسیم 18.9 میلی گرم، آهن 1 میلی گرم، منیزیم 24.4 میلی گرم، پتاسیم 271 میلی گرم، سدیم 339.5 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید