گرانولا کدوحلوایی

یک صبحانه شیرین و نمکی پاییزی

متعلق به دسته های

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • جودوسرپرک: 6 لیوان
  • بادام پرک: 1 لیوان
  • پسته یا مغز دلخواه: 1 لیوان
  • پودر نارگیل: 1 لیوان
  • پوره کدوحلوایی: 1 لیوان
  • روغن مایع: 1 لیوان
  • عسل: 1 لیوان
  • نمک: 2 قاشق چایخی
  • دارچین: 2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • جودوسر پرک، بادام، پسته، و نارگیل را با هم مخلوط کنید.
  • پوره کدوحلوایی، روغن مایع، عسل، نمک و دارچین را هم در یک ظرف دیگر مخلوط نمایید.
  • مخلوط کدوحلوایی را به مخلوط جودوسر پرک اضافه کرده و هم بزنید.
  • مواد را روی یک سینی فر پخت کرده و برای 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.
  • سینی را از فر خارج کرده، مواد را هم بزنید و مجدد به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.
  • بعد از این مدت از فر خارج کرده و اجازه دهید خنک شود.

نکات

این گرانولا را می توانید با انواع شیر لبنی و گیاهی و میوه های دلخواه سرو کنید.

 

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 9 لیوان گرانولا کافیست. به ازای هر نصف لیوان: انرژی 369 کالری، چربی 20 گرم، سدیم 262 میلی گرم، کربوهیدرات 37.9 میلی گرم، فیبر 5.5 گرم، قند 12 گرم، پروتئین 6.7 گرم، پتاسیم 273.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید