کیک وانیلی با کرامبل شکلاتی

یک کیک لایه ای که باید امتحان کنید.

متعلق به دسته های

  • کیک
کیک کرامبل شکلاتی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

رویه کرامبل

  • شکر: 1/3 لیوان
  • شکر قهوه ای: 1/3 لیوان
  • نمک: کمی
  • پودر کاکائ: 1/4 لیوان
  • کره ذوب شده: 1/2 لیوان
  • آرد سفید: 1 و نیم لیوان

کیک وانیلی

  • آرد سفید: 1 و 1/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 و 1/4 قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • کره: 6 قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/2 لیوان
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • زرده تخم مرغ: 1 عدد
  • ماست یونانی: 3 قاشق غذاخوری
  • شیر: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • برای تهیه کرامبل شکر، نمک، پودر کاکائو را مخلوط کرده و کره ذوب شده را به آن ها بیفزایید.
  • سپس آرد را افزوده و خوب مخلوط کنید.
  • برای تهیه کیک، آرد، بکینگ پودر، و نمک را مخلوط کنید.
  • در یک کاسه دیگر، کره را با شکر مخلوط کرده و هم بزنید تا سبک شود.
  • تخم مرغ و زرده را اضافه کنید.
  • سپس ماست، شیر و وانیل را بیفزایید.
  • مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید.

خمیر را در قالب بریزید و مواد کرامبل را روی آن ریخته و به مدت یک ساعت در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات

این کیک را می توانید تا چهار روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 477 کالری، کربوهیدرات 63 گرم، پروتئین 8 گرم، چربی 22 گرم، چربی اشباع 9 گرم، کلسترول 68 میلی گرم، سدیم 270 میلی گرم، پتاسیم 173 میلی گرم، فیبر 2 گرم، قند 30 گرم، ویتامین آ 832 واحد، کلسیم 62 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید