کیک پسته و خرما

یک میان وعده با انتخاب های مواد اولیه سالم تر

متعلق به دسته های

  • کیک
کیک پسته و خرما

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • ماست یونانی 130 گرم
  • تخم مرغ 2 عدد
  • عسل 80 میلی لیتر
  • شیر 80 میلی لیتر
  • پودر بادام 125 گرم
  • آرد جودوسر 50 گرم
  • آرد سفید 50 گرم
  • بکینگ پودر 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • پودر هل 1 و نیم قاشق چایخوری
  • خرما خردشده 100 گرم
  • پسته 50 گرم

دستور تهیه

  • ماست، تخم مرغ، عسل و شیر را مخلوط کنید.
  • پودر بادام، آرد جودوسر، و آرد سفید را همراه بکینگ پودر، نمک و پودر هل اضافه کرده و هم بزنید تا خوب یکنواخت شوند.
  • پسته و خرما را اضفاه کنید و هم بزنید.
  • تا زمانی که کیک بپزد در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

نکات

این کیک را می توانید تا 5 روز در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: 276 کالری، پروتئین 10 گرم، کربوهیدرات 33 گرم، چربی 13 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 42 میلی گرم، سدیم 195 میلی گرم، پتاسیم 352 میلی گرم، قند 18 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید