کیک موز با لایه دارچینی

یک عصرانه عالی با ترکیب طعم موز و دارچین

متعلق به دسته های

  • کیک
کیک موز با لایه دارچینی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • موز رسیده له شده 2 لیوان
  • روغن 1/2 لیوان
  • شکر قهوه ای 1/3 لیوان و 2 و نیم قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ بزرگ 2 عدد
  • وانیل 1/2 قاشق چایخوری
  • نمک 3/4 قاشق چایخوری
  • بکینگ پور 1 و نیم قاشق چایخوری
  • گردو خردشده 1/4 لیوان
  • کره ذوب شده 2 قاشق غذاخوری
  • دارچین 2 قاشق چایخوری
  • آرد 2 لیوان و دو قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • موز، روغن، یک سوم لیوان شکر قهوه ای، تخم مرغ ها و وانیل را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • دو لیوان آرد، بکینگ پودر، نمک، را با هم مخلوط کرده و به مخلوط موز بیفزایید.
  • گردو، کره ذوب شده، دارچین، دو و نیم قاشق غذاخوری شکر قهوه ای و دو قاشق غذاخوری آرد را مخلوط کنید.
  • یک قالب 22 در 12 سانتیمتر را چرب کنید.
  • نیمی از خمیر کیک را در قالب بریزید.
  • مخلوط گردو را روی آن بپاشید.
  • باقی خمیر کیک را روی آن بریزید.
  • کیک را حدود یک ساعت یا تا زمانی که بپزد در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد بپزید.
  • می توانید یک لیوان از آرد را با آرد کامل گندم جایگزین کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 برش کیک کافیست. به ازای هر برش: انرژی 200 کالری، چربی 10 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 27 میلی گرم، کربوهیدرات 25 گرم، قند 9 گرم، پروتئین 3 گرم، فیبر 2 گرم، سدیم 197 میلی گرمف پتاسیم 140 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید