آرد، نشاسته ذرت، بکینگ پودر، نمک، چیپس شکلاتی و گردو را مخلوط کنید.
در یک کاسه دیگر، روغن مایع، شکر، ماست، شیر، تخم مرغ و زرده تخم مرغ را خوب مخلوط کنید و هم بزنید.
مخلوط آرد را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید.
خمیر را در یک قالب 22 سانتیمتری چرب شده بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر گرم شده با دمای 170 درجه سانتیگراد قرار دهید تا بپزد و وقتی یک خلال دندان در کیک فرو می برید تمیز بیرون بیاید.
بعد از سرد شدن کیک می توانید روی آن کمی پودرقند بریزید.