کیک ماربل ایتالیایی

این کیک آسان، خوش طعم با بافتی نرم است

متعلق به دسته های

کیک ماربل ایتالیایی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد قنادی: 2 لیوان و 2 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 و نیم قاشق چایخوری
  • نمک: کمی
  • تخم مرغ بزرگ: 3 عدد
  • شکر: 1 و 1/3 لیوان
  • روغن مایع: 1 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر: 1 لیوان
  • پودر کاکائو: 1 و نیم قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • آرد، بکینگ پودر، و نمک را مخلوط کنید.
  • در یک ظرف دیگر، تخم مرغ و شکر را برای 5 دقیقه با همزن بزنید تا سبک و کرم رنگ شود.
  • به آرامی روغن مایع و وانیل را بیفزایید.
  • سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید.
  • شیر را هم بریزید.
  • دوسوم خمیر را در قالب 23 سانتیمتری بریزید.
  • پودر کاکائو را با باقی خمیر مخلوط کنید.
  • خمیر کاکائویی را روی خمیر سفید بریزید و با چاقو روی آن به صورت مارپیچ شکل بزنید تا خمیرها با هم ترکیب شوند.
  • قالب را به مدت 50 دقیقه در فر قرار دهید تا کیک بپزد.

نکات

این کیک را می توانید تا سه روز در دمای اتاق نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 16 برش کیک کافیست. به ازای هر برش کیک: انرژی 361 کالری، پروتئین 3.75 گرم، کربوهیدرات 38.7 گرم، فیبر رژیمی 1.25 گرم، قند 25 گرم، چربی 22.5 گرم، چربی اشباع 7.5 گرم، کلسترول 45 میلی گرم، ویتامین آ 164.3 واحد، ویتامین سی 0.6 میلی گرم، کلسیم 48.7 میلی گرم، آهن 1.25 میلی گرم، سدیم 40 میلی گرم، پتاسیم 140.6 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید