کوکی چیپس شکلاتی قالبی

یک ورژن از کوکی کلاسیک اما کم چرب تر و کم شیرین تر

متعلق به دسته های

  • شیرینی/شکلات
کوکی چیپس شکلاتی قالبی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد: 2 لیوان
  • آرد سبوس دار: 3/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 1 و 3/4 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • شکر قهوه ای: 3/4 لیوان
  • شکر سفید: 2/3 لیوان
  • کره نرم شده: 1/2 لیوان
  • روغن مایع: 1/2 لیوان
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
  • چیپس شکلاتی یا شکلات خردشده تلخ: 1 لیوان

دستور تهیه

  • فر را به دمای ۱۷۵ درجه سانتی‌گراد گرم کنید. یک ظرف مناسب فر به قطر 25 سانتیمتر را چرب کنید.
  • در یک کاسه متوسط، آرد چند منظوره، آرد گندم کامل، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.
  • شکر قهوه‌ای، شکر سفید، کره و روغن را در یک کاسه بزرگ قرار دهید؛ با استفاده از میکسر برقی به سرعت متوسط حدود ۳ دقیقه بزنید.
  • وانیل را اضافه کنید و به مدت حدود ۱۰ ثانیه بزنید تا ترکیب شود.
  • تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر بار، به مدت حدود ۲۰ ثانیه بزنید تا ترکیب شوند.
  • نیمی از مخلوط آرد را به مخلوط شکر اضافه کنید و با استفاده از قاشق به هم بزنید تا ترکیب شوند.
  • مخلوط آرد باقی‌مانده و ۳/۴ لیوان شکلات را اضافه کنید؛ تا همه با هم ترکیب شوند.
  • خمیر را به صورت یکنواخت در ظرف آماده‌شده بریزید. روی خمیر ۱/۴ لیوان شکلات باقی‌مانده را بریزید.
  • بپزید تا قسمت بالا و لبه‌ها طلایی شود، حدود ۳۵ دقیقه.
  • اجازه دهید به مدت ۵ تا ۱۰ دقیقه خنک شود.
  • کوکی را برش بزنید و گرم سرو کنید.

نکات

لورم ایپسوم 

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 18 برش کوکی کافیست. به ازای هر برش: انرژی 325 گرم، کربوهیدرات 39 گرم، فیبر 2 گرم، قند 23 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 18 گرم، چربی اشباع 8 گرم، کلسترول 34 میلی گرم، ویتامین آ 188 واحد، فولات 46 میکروگرم، سدیم 166 میلی گرم، پتاسیم 55 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید