جودوسر پرک، آرد بادام، دارچین و نمک را در یک کاسه مخلوط کنید.
موز پوره شده، کره بادام یا بادام زمینی و وانیل را در یک ظرف دیگر خوب مخلوط کنید.
مخلوط جودوسر را به مخلوط موز بیفزایید.
کشمش یا خرما را هم اضافه کرده و مخلوط کنید. از مواد به اندازه یک گردو برداشته و روی سینی فر که کاغذ روغنی در آن پهن کرده اید بریزید. روی هر کوکی را با چنگال کمی صاف کنید.
سینی را به مدت 15 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا کوکی ها قهوه ای- طلائی شوند.
نکات
این کوکی را می توانید تا سه روز در دمای اتاق نگهداری کنید.