یک قاشق چایخوری روغن را روی حرارت قرار داده، برنج و یک قاشق چایخوری از پوره زنجبیل را در آن بریزید و حدود 3 تا 4 دقیقه تفت دهید.
سپس آب را اضافه کرده و اجازه دهید بجوشد و دمای شعله را کاهش دهید. در ظرف را بگذارید تا برنج بپزد.
در یک ظرف دیگر روغن باقیمانده را روی حرارت ملایم قرار دهید. نیمی از پوره سیر و باقیمانده پوره زنجبیل را اضافه کنید.
حدود یک دقیقه تفت دهید. سپس نیمی از پیازچه و یک قاشق غذاخوری ادویه گراما سالا را بیفزایید و یک دقیقه دیگر تفت دهید.
گوچه فرنگی خردشده، خامه، نصف قاشق چایخوری نمک را بیفزایید.
برای تهیه کوفته ها، نیمی از گشنیز، فلفل، باقیمانده پیازچه ها، پوره سیر و زنجبیل، یک و نیم قاشق چایخوری ادویه گراما سالا و یک قاشق چایخوری نمک را مخلوط کنید.
مرغ را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
از خمیر توپ هایی به قطر 4 سانتیمتر درست کنید.
توپ ها را در یک سینی فر چرب شده قرار داده و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر بگذارید تا قهوه ای رنگ شود.
سپس کوفته ها را در سس بریزید و بپزید.
باقیمانده گشنیز را هم اضافه کنید.
برای تهیه رویه، خامه ترش، آبلیمو، زیره و نمک را مخلوط کنید.
در هر بشقاب برنج و مخلوط کوفته را بریزید. روی آن سس خامه ترش و ریخته و با مقداری گشنیز و پیازچه تزئین نمایید.
نکات
ارزش غذایی
این مقدار برای نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 441 کالری، پروتئین 24 گرم، کربوهیدرات 42 گرم، فیبر رژیمی 3 گرم، قند 6 گرم، چربی 21 گرم، چربی اشباع 8 گرم، کلسترول 95 میلی گرم، سدیم 731 میلی گرم