کلم و کاری

یک پیش غذا که در برخی کشورها مانند کنیا در کنار برنج مصرف می شود

متعلق به دسته های

کلم و کاری

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کلم سفید متوسط: 1 عدد
  • آب: 1/2 لیوان
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • پیاز متوسط خردشده: 3 عدد
  • آرد: 1 قاشق غذاخوری
  • پودر کاری: 1 قاشق غذاخوری
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • شیر: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • کلم را به نوارهای دو سانتیمتری برش بزنید.
  • کلم ها را در قابلمه ریخته، آب را اضافه کنید و روی حرارت متوسط حدود 25 دقیقه بجوشانید.
  • کره را روی حرارت متوسط قرار دهید.
  • پیاز را اضافه کرده و تفت دهید.
  • آرد، پودرکاری، و نمک را اضافه کرده و با پیاز مخلوط کنید.
  • سپس شیر را اضافه کرده و هم بزنید و اجازه دهید غلیظ شود.
  • زمانی که کلم ها نرم شدند آبکش کرده و در ظرف سرو بریزید.
  • سس کاری و پیاز آماده شده را روی کلم ها بریزید و گرم سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 6 نفر کافیست. به ازای هر نفر ( 1 لیوان): انرژی 126 کالری، چربی 5 گرم، کلسترول 12 میلی گرم، سدیم 249 میلی گرم، کربوهیدرات 18 گرم، فیبر 6 گرم، پروتئین 4 گرم، قند 10 گرم، پتاسیم 519 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید