کلم بروکسل با سس خرما و بالزامیک

پیش غذای ترش و شیرین پر فیبر

متعلق به دسته های

کلم بروکسل با سس خرما و بالزامیک

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • کلم بروکسل:900 گرم
  • روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
  • کره: 2 قاشق چایخوری
  • سیر خردشده: 3 حبه
  • سرکه بالزامیک: 1/3 لیوان
  • خرما بدون هسته خردشده: 1/4 لیوان
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • فلفل: 1/8 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
  • یک ظرف مناسب فر را با فویل بپوشانید.
  • هر گونه برگ بیرونی پژمرده را از کلم بروکسل جدا کنید.
  • کلم بروکسل را نصف کنید؛ یک لایه در قالب آماده شده پخش کنید.
  • روی کلم بروکسل روغن بپاشید. به مدت 20 تا 25 دقیقه یا تا زمانی که ترد شود در فر قرار دهید، یک یا دو بار سینی را از فر خارج کرده و هم بزنید.
  • در همین حال، برای تهیه سس، در یک تابه نچسب بزرگ، کره را روی حرارت متوسط ​​آب کنید.
  • سیر را اضافه کنید؛ به مدت 30 ثانیه تفت دهید.
  • سرکه بالزامیک، خرما، نمک و فلفل را اضافه کنید. به مدت 5 تا 7 دقیقه یا تا زمانی که سس غلیظ شود و به حدود 1/4 لیوان کاهش یابد بپزید.
  • کلم بروکسل را از فر خارج کرده و به سس در تابه اضافه کنید. هم بزنید تا کلم ها به سس آغشته شوند.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر (3/4 لیوان): انرژی 99 کالری، کربوهیدرات 17 گرم، فیبر 5 گرم، قند 8 گرم، پروتئین 4 گرم، چربی 3 گرم، ویتامین آ 885 واحد، ویتامین سی 97 میلی گرم، فولات 70 میکروگرم، سدیم 112 میلی گرم، کلسیم 55 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 30 میلی گرم، پتاسیم 495 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید