فر را در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم کنید.
روی سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و برش های نان باگت را روی آن قرار دهید وکناری بگذارید.
کلم بروکسل ها را ریز خرد کنید. می توانید از یک غذاساز کمک بگیرید.
در یک کاسه کوچک، روغن زیتون، آبلیمو، عسل، سس خردل، نمک و فلفل را مخلوط کنید و کنار بگذارید.
یک قاشق غذاخوری روغن را در تابه بریزید و کلم بروکسل ها را به آن بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید تا کمی تغییر رنگ دهند. سپس حرارت را خاموش کنید و فورا کلم ها را با سس مخلوط کنید.
مخلوط کلم را روی برش های نان تقسیم کنید. روی آن ها پنیر چدار رنده شده، پنیر پارمسان و پسته بریزید.
به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر فر بگذارید تا پنیر ذوب شده و کناره های نان طلائی شوند.
در این فاصله عسل تند را تهیه کنید. برای این کار، عسل را با سس تند در یک کاسه مخلوط کنید و به مدت ده تا پانزده ثانیه در مایکروویو قرار دهید.
بعد از آماده شدن کروستینی ها، آنها را از فر خارج کرده عسل تند را روی آنها بریزید. فورا سرو کنید.