کرم پسته ای

کرم ایتالیایی آسان قابل استفاده به عنوان فیلینگ هم استفاده شود.

متعلق به دسته های

کرم پسته ای

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • پسته خردشده: 1 لیوان و یک قاشق غذاخوری
  • شکر: 1/4 لیوان
  • شکلات سفید خردشده: 100 گرم
  • کره: 2 قاشق غذاخوری
  • شیر: 5 تا 6 قاشق غذاخوری

دستور تهیه

  • شکلات سفید را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید.
  • شکلات ذوب شده را با کره ذوب شده و 3 قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید.
  • پسته بدون نمک و بدون پوست را در غذاساز بریزید تا کاملا خردشده و شکر را هم اضافه کرده و پودر کنید.
  • مخلوط پسته و شکر را به مخلوط شکلات بیفزایید.
  • ترکیب را دوباره در غذاساز بریزید و دو تا سه قاشق غذاخوری دیگر شیر اضافه کنید تا به شکل کرمی در آید.

نکات

اگر بخواهید کرم روان تر باشد، می توانید مقدار شیر را کمی اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه یک و 3/4 لیوان کرم کافیست. به ازای هر یک چهارم لیوان: انرژی 119 کالری، پروتئین 2.4 گرم، کربوهیدرات 10.5 گرم، فیبر رژیمی 1 گرم، قند 8.7 گرم، چربی 8 گرم، چربی اشباع 3 گرم، کلسترول 6.1 میلی گرم، ویتامین آ 81.4 واحد، کلسیم 29.5 میلی گرم، آهن 0.4 میلی گرم، سدیم 23.5 میلی گرم، پتاسیم 115.8 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید