کرم لیمو

دسر ساده و با طعم گرمسیری

متعلق به دسته های

کرم لیمو

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • انبه 400 گرم
  • پودرشکر 200 گرم
  • کره 100 گرم
  • تخم مرغ 4 عدد
  • زرده تخم مرغ 1 عدد

دستور تهیه

  • انبه ها را پوره کنید.
  • یک ظرف را حاوی آب را روی حرارت قرار داده و ظرف حاوی پوره انبه را روی آن بگذارید.
  • کره و پودرشکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
  • تخم مرغ ها را در یک ظرف دیگر شکسته و هم بزنید و سریع داخل ظرف پوره روی حرارت بریزید و مدام هم بزنید.
  • روی حرارت بماند تا غلیظ شود.
  • سپس کرم آماده شده را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید و در یخچال نگهداری کنید.

نکات

کرم بعد از خنک شدن غلیظ تر می شود.

این کرم را می توانید تا دو هفته در یخچال نگهداری کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 30 وعده کافیست. به ازای هر وعده: انرژی 68 کالری، کربوهیدرات 9 گرم، پروتئین 1 گرم، چربی 3 گرم، چربی اشباع 2 گرم، کلسترول 35 میلی گرم، سدیم 30 میلی گرم، پتاسیم 32 میلی گرم، قند 9 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید