کاپ نان تست

این کاپ های ساده را می توان هم به عنوان پیش غذا و هم صبحانه استفاده کرد.

متعلق به دسته های

  • صبحانه
  • پیش غذای ساده/ فینگرفود
کاپ نان تست

مواد اولیه

  • بیکن یا ژامبون: 50 گرم
  • پیاز: 1/4 به صورت ریز خرد شده
  • روغن: 1 قاشق چایخوری
  • نان تست: 6 تکه
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: 2/3 لیوان
  • پنیر موتزارلا: 1/3 لیوان
  • جعفری: 2 قاشق چایخوری
  • نمک و فلفل: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. 
  • یک قاشق چایخوری روغن را در تابه بریزید. پیاز و بیکن را اضافه می کنیم حدود 2 دقیقه بماند.
  • نان ها را به صورت دایره برش می زنیم به اندازه ای که مناسب قالب مافین باشد.
  • نان ها را کمی با وردنه صاف کنید. 
  • نان ها را داخل قالب ها قرار داده و روی آنها روغن اسپری کنید.
  • برای سه دقیقه در فر قرار دهید. نان ها نباید قهوه ای شوند فقط کمی خشک شوند.
  • تخم مرغ، شیر، جعفری و نمک و فلفل را مخلوط کنید.
  • مخلوط بیکن ها را در نان ها تقسیم کنید. سپس پنیر ها را روی آنها بریزید.
  • در هر کاپ 2 و نیم قاشق غذاخوری از مخلوط تخم مرغ بریزیدو سریع در فر قرار دهید.
  • برای 12 تا 15 دقیقه بپزید  تا روی آنها طلائی شوند.
  • از فر بیرون آوردید و کمی روی آنها جعفری بریزید. گرم سرو کنید.

نکات

این کاپ ها را می توان هم برای صبحانه هم به عنوان فینگرفود استفاده کرد.

وقتی از مخلوط تخم مرغ در کاپ ها می ریزید باید سریع به فر منتقل شوند وگرنه تخم مرغ به داخل نان ها نفوذ کرده و کیفیت کاپ ها کاهش می یابد.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 کاپ کافیست. به ازای هر کاپ: انرژی 180 کالری، پروتئین 9.5 گرم، کربوهیدرات 16 گرم، فیبر رژیمی 0.6 گرم، قند 3 گرم، چربی 9.3 گرم، چربی اشباع 3.3 گرم، کلسترول 70 میلی گرم، ویتامین آ 175 واحد، ویتامین سی 1.7 میلی گرم، کلسیم 180 میلی گرم، آهن 0.5 میلی گرم، سدیم 415 میلی گرم، پتاسیم 80 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید