کاسادیا گوشت و پنیر

یک غذای مکزیکی سریع که همه خانواده دوست خواهند داشت

متعلق به دسته های

کاسادیا گوشت و پنیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

دستور تهیه

  • پیاز قرمز، سرکه، نمک، شکر، و یک چهارم لیوان آب را مخلوط کنید و کناری بگذارید.
  • روغن را روی حرارت قرار دهید. گوشت و فلفل دلمه را اضافه کنید و تفت دهید تا قهوه ای شود.
  • هویچ و ادویه تاکو را هم بیفزایید و کمی تفت دهید.
  • پوره گوجه فرنگی را هم بیفزایید.
  • ساندویچ ساز یا گریل را گرم کنید. یک برش نان لواش را روی آن قرار دهید.
  • یک چهارم مخلوط گوشت را روی آن بریزید.
  • یک چهارم پنیر را هم روی آن بگذارید. سپس یک برش نان لواش را روی ان قرار دهید و در ساندویچ ساز بپزید تا پنیر ذوب شود و نان طلائی و ترد شود.
  • آب پیازها را خارج کرده، پیازچه ها را خرد کنید.
  • در زمان سرو روی کاسادیاها پیاز قرمز، پیازچه و گشنیز بریزید و با خامه ترش سرو نمایید.

نکات

  • می توانید بجای سادویچ ساز، کاسادیا را در تابه گریل بگذارید و روی آن یک ظرف سنگین قرار دهید. بعد از پخت یک سمت برگردانید تا طرف دیگر نیز برشته شود.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 کاسادیا بزرگ (8 نفر) کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 370 کالری، پروتئین 21.5 گرم، کربوهیدرات 29 گرم، فیبر رژیمی 2.7 گرم، قند 0.2 گرم، چربی 18.5 گرم، چربی اشباع 7.5 گرم، ویتامین سی 21.5 میلی گرم، کلسیم 242 میلی گرم، آهن 3.8 میلی گرم، سدیم 650 میلی گرم، پتاسیم 500 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید