وافل شکلاتی با توت فرنگی و خامه

یک ورژن شکلاتی از وافل کلاسیک خانگی

متعلق به دسته های

وافل شکلاتی با توت فرنگی و خامه

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • آرد گندم کامل: 1 لیوان
  • پودر کاکائو: 1/3 لیوان
  • شکر: 1/4 لیوان
  • بکینگ پودر: 2 قاشق چایخوری
  • نمک: 1/4 قاشق چایخوری
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • شیر: 1 و نیم لیوان
  • روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری
  • وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
  • خامه: 1 لیوان
  • عسل: 1 قاشق غذاخوری
  • توت فرنگی خردشده: 450 گرم
  • پودرقند: کمی

دستور تهیه

  • آرد، پودرکاکائو، شکر، بکینگ پودر و نمک را در یک ظرف مخلوط کنید.
  • تخم مرغ، شیر، روغن و وانیل را در یک ظرف دیگر مخلوط کرده و به مخلوط آرد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
  • اجازه دهید ده دقیقه استراحت کند.
  • وافل ساز را گرم کنید.
  • حدود یک دوم لیوان از خمیر را در آن ریخته و بپزید.
  • خامه و عسل را با همزن بزنید.
  • وافل های آماده را با مخلوط خامه و توت فرنگی سرو کنید.
  • در صورت تمایل می توانید مقداری پودرشکر روی آنها بریزید.

نکات

می توانید بجای وافل ساز از ساندویچ ساز استفاده کنید تا وافل ها را مانند پنکیک در تابه با حداقل روغن تهیه کنید.

می توانید بجای آرد گندم کامل از آرد سفید استفاده کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 وافل کافیست. به ازای هر وافل به همراه خامه و توت فرنگی: انرژی 367 کالری، کربوهیدرات 38 کالری، فیبر رژیمی 5 گرم، قند 18 گرم، پروتئین 8 گرم، چربی 23 گرم، چربی اشباع 11 گرم، کلسترول 81 میلی گرم، ویتامین آ 760 واحد، ویتامین سی 45 میلی گرم، فولات 37 میکروگرم، سدیم 366 میلی گرم، کلسیم 223 میلی گرم، آهن 2 میلی گرم، منیزیم 73 میلی گرم، پتاسیم 405 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید