چیلی لوبیاسفید گیاهی

یک غذای مکزیکی غنی از طعم

چیلی لوبیاسفید گیاهی

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
  • پیاز خردشده: 1 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • فلفل سبز خردشده: 1 عدد
  • گشنیز تازه: یک مشت
  • پودر زیره: 1 قاشق چایخوری
  • آویشن: 1 قاشق چایخوری
  • پودر چیلی: کمی (برای طرز تهیه پودرچیلی خانگی کلیک کنید)
  • شیر یا هر شیر گیاهی دلخواه: 1 و 1/4 لیوان
  • عصاره سبزیجات: یک قرص
  • ذرت: 200 گرم
  • لوبیاسفید پخته: 400 گرم
  • نمک و فلفل: کمی
  • آرد ذرت: 1 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت قرار داده، پیاز، سیر، فلفل و گشنیز را تفت دهید.
  • زیره، آویشن، و پودر چیلی را بیفزایید.
  • شیر، عصاره سبزیجات، ذرت، لوبیا سفید، نمک و فلفل را بیفزایید. اگر لازم بود آب هم اضافه کنید.
  • اجازه دهید بجوشد و ده دقیقه روی حرارت بماند تا همه بپزند.
  • آرد ذرت را در کمی آب حل کنید و به مخلوط بالا اضافه کنید.
  • روی حرارت کمی هم بزنید تا غلیظ شود.
  • اگر بافت سس خیلی رقیق بود می توانید مقدار آرد ذرت را اضافه کنید و اگر غلیظ بود، مقدار آب را بیفزایید.

نکات

چیلی آماده را می توانید با برنج سفید، برنج قهوه ای، کینوا پخته یا نان سرو کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای 4 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 225 کالری، پروتئین 10 گرم، کربوهیدرات 36 گرم، فیبر رژیمی 7 گرم، قند 5 گرم، چربی 5.5 گرم، چربی اشباع 3 گرم، ویتامین آ 202 واحد، ویتامین سی 29.5 میلی گرم، کلسیم 185 میلی گرم، آهن 3.9 میلی گرم، سدیم 283 میلی گرم، پتاسیم 690 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید