چیلی سیب زمینی و لوبیا

وعده غذایی پرفیبر و کم چرب

متعلق به دسته های

چیلی سیب زمینی و لوبیا

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری و 2 قاشق چایخوری
  • سیب زمینی خردشده 1 عدد متوسط
  • پیاز بزرگ خردشده 1 عدد
  • سیر خردشده 4 حبه
  • پودر چیلی 2 قاشق غذاخوری
  • پودر زیره 4 قاشق چایخوری
  • نمک 1/4 قاشق چایخوری
  • آب دو و نیم لیوان
  • لوبیا پخته 900 گرم
  • گوجه فرنگی خردشده 420 گرم
  • آبلیمو 4 قاشق چایخوری
  • گشنیز تازه خردشده 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • روغن را روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید.
  • سیب زمینی و پیاز را اضافه کنید و حدود 4 دقیقه تفت دهید، مرتباً هم بزنید تا پیاز شروع به نرم شدن کند.
  • سیر، پودر فلفل قرمز، زیره سبز، و نمک را اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه با هم زدن مدام تفت دهید.
  • آب را اضافه کنید و بگذارید تا بجوشد. روی آن را بپوشانید، حرارت را کم کنید تا آرام بجوشد و 10 تا 12 دقیقه بپزید تا سیب زمینی نرم شود.
  • لوبیا، گوجه فرنگی و آبلیمو را اضافه کنید؛ حرارت را زیاد کنید و مرتباً هم بزنید تا بجوشد.
  • حرارت را کم کنید و بجوشانید تا کمی کاهش یابد، حدود 5 دقیقه.
  • از روی حرارت بردارید و گشنیز را بریزید.

نکات

ارزش غذایی

به ازای هر دو لیوان: انرژی 323 کالری، پروتئین 12.5 گرم، کربوهیدرات 54.7 گرم، فیبر 15.6 گرم، قند 13 گرم، چربی 7.6 گرم، چربی اشباع 1.1 گرم، ویتامین آ 12409 واحد، ویتامین سی 24.2 میلی گرم، فولات 117.8 میکروگرم، کلسیم 163 میلی گرم، منیزیم 42 میلی گرم، پتاسیم 1072 میلی گرم، سدیم 573 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید