چای لیمو زنجبیلی

یک چای طراوت بخش، عالی برای یک روز گرم

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • چای سیاه: 5 تا 7 کیسه
  • آب: 3 لیوان
  • لیمو اسلایس شده: 2 عدد
  • زنجبیل: 1 تکه کوچک
  • شکر: 1/4 لیوان
  • یخ: به مقدار لازم

دستور تهیه

  • در یک ظرف مناسب مایکروویو، سه لیوان آب و کیسه های چای را بریزید و اجازه دهید به مدت 3 تا 4 دقیقه در مایکروویو بماند تا بجوشد.
  • لیمو و زنجبیل را در یک ظرف بریزید و مخلوط آب و چای را روی آن بریزید.
  • اجازه بدهید بماند تا دمای آب به دمای اتاق برسد.
  • سپس کیسه های چای را خارج کنید.
  • شکر را در این مرحله بیفزایید و هم بزنید.
  • نوشیدنی را در یخچال بگذارید تا سرد شود.
  • در لیوان ها یخ بریزید و چای را در آن بریزید و با برش های لیمو سرو کنید.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای 8 نفر کافیست. به ازای هر نفر: انرژی 49 کالری، کربوهیدرات 13 گرم، سدیم 1 میلی گرم، پتاسیم 101 میلی گرم، قند 10 گرم، ویتامین سی 18.9 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید