پیراشکی سیب زمینی گیاهی

یک وعده غذایی آسان و بدون گلوتن

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

خمیر

  • سیب زمینی: 1 کیلوگرم
  • آرد برنج: 1/2 لیوان
  • نشاسته ذرت: 1/3 لیوان
  • نمک، فلفل، جوزهندی: کمی

مواد داخلی

  • قارچ خردشده: 250 گرم (3 لیوان)
  • کدو خردشده: 1/2 یک عدد
  • پیاز خردشده: 1 عدد
  • فلفل دلمه خردشده: 1 عدد
  • سیر خردشده: 2 حبه
  • نمک و فلفل: کمی
  • ادویه ایتالیایی: 1 قاشق چایخوری (برای طرزتهیه ادویه ایتالیایی خانگی کلیک کنید)
  • پودر پیاز: 1 قاشق چایخوری
  • پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
  • پودر زیره: 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر فلفل قرمز: 1/4 قاشق چایخوری

دستور تهیه

  • سیب زمینی ها را بپزید و له کنید. از غذاساز استفاده نکنید.
  • نمک، فلفل و جوزهندی را اضافه کنید.
  • اجازه دهید پوره سیب زمینی سرد شود.
  • سپس آرد برنج و نشاسته ذرت را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
  • برای تهیه مواد داخلی، پیاز را تفت دهید.
  • قارچ، سیر، و فلفل و کدو را اضافه کرده و تفت دهید.
  • نمک و فلفل و ادویه ایتالیایی را هم بیفزایید.
  • مواد را به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید (هر قسمت حدود یک دوم لیوان).
  • هر قسمت را در دست به شکل یه توپ درآورید.
  • وسط آن را گود کنید و حدود یک قاشق غذاخوری از مواد داخلی را درون آن بریزید.
  • با دقت مواد خمیر را روی مواد رویه بیاورید و توپ را صاف کنید.
  • دو قاشق غذاخوری روغن را روی حرارت قرار دهید و پیراشکی ها را تفت دهید تا تغییر رنگ دهند.

نکات

اگر میخواهید برشته تر باشد می توانید بعد تفت دادن 20 دقیقه پیراشکی ها را در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید.

می توانید به مواد داخلی کمی پنیر پیتزا اضافه کنید.

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 8 پیراشکی کافیست. به ازای هر پیراشکی: انرژی 197 کالری، چربی 2.2 گرم، کربوهیدرات 37 گرم، فیبر 3.8 گرم، قند 3.2 گرم، پروتئین 4.2 گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید