پیراشکی برنج و پنیر

یک غذای ساده خیابانی رومی

متعلق به دسته های

پیراشکی برنج و پنیر

مواد اولیه

تبدیل واحدهای اندازه گیری

  • روغن زیتون: 1 تا 2 قاشق غذاخوری
  • سیر: 1 حبه
  • پوره گوجه فرنگی: 200 گرم
  • برنج دانه ریز: 3/4 لیوان
  • عصاره سبزیجات: 3 تا 4 لیوان (برای طرزتهیه عصاره سبزیجات خانگی کلیک کنید)
  • نمک: 1/2 قاشق چایخوری
  • فلفل: کمی
  • پنیر پارمسان رنده شده: 2 قاشق چایخوری
  • پنیر پیتزا تازه: 6 برش نواری
  • تخم مرغ بزرگ: 1 عدد
  • پودر نان سوخاری: 1/2 لیوان

دستور تهیه

  • در یک ماهیتابه متوسط روغن زیتون، سیر و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید، حدود 10 دقیقه تفت دهید.
  • سپس برنج را اضافه کنید، هم بزنید و 1 دقیقه تفت دهید.
  • آب داغ را هر بار 1 تا 2 ملاقه اضافه کنید، مرتباً هم بزنید تا برنج پخته شود و مخلوط بدون مایع اما خامه ای شود، فلفل را اضافه کنید و نمک بچشید.
  • پنیر پارمسان را هم بریزید.
  • به یک کاسه تمیز منتقل کنید و بگذارید کاملا خنک شود.
  • یک و نیم قاشق غذاخوری از مخلوط برنج را در کف دست صاف کنید.
  • وسط تکه پنیر پیتزا داخل آن قرار دهید.
  • به شکل استوانه ببندید و مطمئن شوید که موزارلا کاملاً پوشانده شده باشد.
  • در یک کاسه کوچک، یک تخم مرغ را بزنید.
  • پودرهای نان را در یک بشقاب بریزید.
  • پیراشکی ها را ابتدا در تخم مرغ بغلتانید و سپس در خرده های نان بزنید
  • سپس پیراشکی ها را در روغن سرخ کنید تا قهوه ای طلایی شود.

نکات

ارزش غذایی

این مقدار برای تهیه 6 پیراشکی کافیست. به ازای هر پیراشکی: انرژی 172 کالری، کربوهیدرات 28 گرم، چربی 4 گرم، پروتئین 5 گرم، چربی اشباع 1 گرم، کلسترول 33 میلی گرم، سدیم 865 میلی گرم، پتاسیم 48 میلی گرم

در facebook به اشتراک بگذارید
در print به اشتراک بگذارید
در whatsapp به اشتراک بگذارید
در email به اشتراک بگذارید